En fem 3!

Un dijous 12 de juny del 2014 inauguràvem Caro Cañellas Espai Fotogràfic. Just ara, en aquest moment, fa 3 anys.

Va ser un dia màgic, on vam veure recompensats els esforços de mesos enrere… l’emoció era present en cada racó i embriagava a tots els que érem allà. No hi cabia ni una agulla aquella tarda, quina bona manera d’inaugurar! Família, amics, coneguts i no tan coneguts… fent una gran festa, amb els millors desitjos de què durés mínim els mateixos anys que l’anterior estudi de fotografia, el Foto Álvarez, jo només de pensar-hi se m’encongia el pit… i és que 37 anys de negoci eren molts!

Suposo que com tots els emprenedors, començava forta, volia oferir tots els serveis possibles, volia donar el 100% oferint tot el que sabia fer. Reportatges fotogràfics, còpies fotogràfiques, fotocòpies, Carnets, dissenys, quadres, cursos de fotografia. Però ja és ben cert que cada aventura és un gran aprenentatge, i aquesta aventura ha sigut un dels grans aprenentatges que he viscut. Amb el temps m’he adonat que si volia oferir el 100%, havia de canviar algunes coses, abastar-ho tot em limitava a poder oferir més coses, quina contradicció, però és ben cert.

Molts dels que veniu a l’estudi sabreu que des del mes de gener, hem donat de baixa molts dels serveis que oferíem. Ens volem dedicar 100% als reportatges i a les formacions. És curiós, sempre que parlo de l’estudi, ho faig en plural, ja que em sento rodejada de gent que m’empeny i m’inspira, però en decisions tan importants com aquesta, ho faig a títol personal. Vull dedicar-me únicament a reportatges i formació fotogràfica, ja que, és en el que més gaudeixo, i m’omple. Ha sigut una decisió molt meditada, ja que sabíem que molts i moltes estàveu encantats amb els altres serveis, però he descobert que menys es més…. i ara m’omple poder dir que em puc bolcar al màxim a allò que més m’agrada fer, crear imatges i compartir el meu amor cap a la fotografia. Si és ben cert també que encara estem ajustant aquests canvis, us anirem informant per aquí.

A aquest canvi, també hi hem volgut relacionar el nom, Caro Cañellas Espai Fotogràfic, era un lloc on poder gaudir de molts dels vessants de la fotografia, i hem volgut reflectir aquest canvi també amb el nom, quedant així com a Caro Cañellas Fotografia, on ens centrarem a la formació i als reportatges fotogràfics.

Estem molt contents que sigueu al nostre costat i per celebrar-ho estigueu atents perquè demà, 13 de juny, treure’m una promoció exclusiva per aquest mes de juny per celebrar aquests 3 anys.

Gràcies per ser-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada