Dia amb la tieta

Experiència Fotogràfica familiar a les rovires de Pallejà, Caro Cañellas Fotografia

Un dia amb la tieta

Experiència Fotogràfica a les Rovires

Experiència Fotogràfica familiar a les rovires de Pallejà, Caro Cañellas Fotografia

 

 

Una experiència fotogràfica a les rovires, ja sabeu com m’agrada a mi aquest racó del meu poble… No totes les sessions es fan d’una sola família, a vegades es fan entre germanes i els seus fills. Com és aquest cas. Una sessió súper divertida, de 3 nebots amb la seva tieta. Un preadolescent, una nena amb una inquietud brutal, i un nen de 3 anys amb una maduresa que encara estic paint.

La pregunta més comuna és: “i que fem?”, seguida de “perquè nosaltres no sabem posar!”. Al que sempre responc, fantàstic és que no vull que poseu, vull que sigueu vosaltres mateixos. D’inici costa d’entendre, sempre ens pensem que quan ens fem fotos hem de fer alguna cosa en especial. Quan, en realitat, el que és més maco de veure en una foto són mirades de complicitat, d’amor de tendresa, riures espontanis, jocs absurds però comuns entre ells que fan que l’essència de cada membre de la família aparegui davant la càmera, quedant reflectit en les imatges.

 

Sense intervenir

Deixant que ells fluïssin davant la càmera, deixant que la vergonya s’apoderés d’ells per després marxar i deixar-se anar. És genial veure com a poc a poc l’efecte de la càmera desapareix i sorgeix la naturalitat, l’autenticitat de les relacions entre tieta i nebots, entre mares i fills.  Que la complicitat entre els nebots i la seva tieta sorgeixi en el moment més boig de la sessió on sembla que tot està descontrolat, i és, precisament el punt on vull arribar, que actuïn 100% ells. Que no els importi que sigui allà, per captar-los… Deixant-me se un més. Magnífic. 

Gràcies família.  Quin regal més maco el que vaig viure aquella tarda.

Aquí un tastet d’aquesta magnífica sessió!

 

Si vols veure més sessions com aquestes mira les nostres experiències fotogràfiques

 

També ens pots seguir al facebook o al instagram

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.