Treu-li partit a la teva càmera

Treu-li partit a la teva càmera

Dona-li una segona oportunitat.

 

Després de més de 2 anys amb una botiga de fotografia oberta a cara el públic, on imprimia fotos, sobretot, i escoltava molts dubtes del món de la fotografia, vaig treure algunes conclusions.

Ens agraden les fotos a paper, si!, i molt! I enyorem moltíssim aquella època on anàvem a revelar el nostre carret, on teníem una selecció de 36 fotografies IMPRESES d’un cap de setmana. No com ara, que d’un cap de setmana en podem realitzar 300 sense gaires esforços, que es quedaran abandonades a l’ordinador, i probablement no les imprimirem.

No en tenim ni idea de com conservar la qualitat de les nostres imatges. Rebem imatges per totes bandes, però la majoria de vegades la qualitat és ínfima, i quan per fi ens decidim a imprimir-les la qualitat no arriba als mínims necessaris.

Tenim super càmeres, dins d’una funda, tancades a l’armari. Ens hem avorrit d’elles, perquè ens resulta tan difícil fer-les funcionar com nosaltres voldríem, que per fer-les servir en automàtic millor ens enduem el mòbil i un trasto menys a transportar.

És a dir, ens agrada la fotografia, ens agrada tenir records, però no ens hem sabut actualitzar al corrent de la fotografia digital. Amb el mòbil molt probablement fem, i és molt més pràctic no ens enganyem.

 

I la creativitat?

Però la creativitat que ens atorga una càmera! Una càmera que entenguem, que sabem fer anar, i que fotografiï allò que volem, com ho volem. Ai!, això és el que ens agradaria, però es complica la cosa, oi? És en aquest punt on desistim. Però si us dic que tinc la solució?

Sé de tantes famílies, que el que tenen son únicament fotos des del mòbil, on en prou feines surten tots junts, i si surten, molt probablement, és des d’un selfiecutre.

Sé de tantes famílies, amb una càmera estupenda, agafant pols a l’armari per mandra a posar-se a fer fotos, però que quan es decideixen a utilitzar-la el temps vola!

Sé de famílies que si aconseguissin entendre la seva càmera, tindrien tantes fotos boniques.

 

Tenim la solució: Curs d’iniciació a la fotografia.

Vist la demanda creixent d’aprendre a utilitzar les nostres càmeres, obrim places pel curs d’iniciació a la fotografia.

Un curs adreçat a totes aquelles persones amb una bona càmera, amb ganes de fer-la funcionar. Té una durada trimestral, i en ell aprendreu tot el que us cal per poder donar una segona oportunitat a la vostra càmera, i reconciliar-vos amb la fotografia.

Accediex a la informació del nostre curs de fotografia

 

Però si sou dels que a casa, els que fan fotos són els vostres infants o adolescents, potser us interessa més aquesta segona opció.

 

Taller de fotografia infantil i familiar

Hem creat dos tallers, un taller infantil i familiar, on els de casa que tinguin entre 7 i 11 anys, podran esprémer la seva inquietud fotogràfica, descobrir un món màgic, explorant la seva càmera per poder fer unes fotos úniques. A més de passar un dia en família, on tots aprengueu de la fotografia.

Fotografia realitzada per una alumne del curs

Taller de fotografia per adolescents

Un altre taller molt interessant és el de fotografia per adolescents, d’entre 12 i 15 anys. Aquest taller el poden realitzar amb el mòbil i el que pretén és descobrir-los la fotografia més enllà de les selfies. Una fotografia més artística que els permeti explorar, i descobrir com expressar-se a través d’aquest art.

 

Pots trobar tota la nostra oferta formativa aquí

 

Tant si ets dels que vols treure-li partit a la teva càmera, com si dels que tens fills amb dots fotogràfiques, visita aquest enllaç per saber al detall tots aquests cursos.

Però sobretot!, treu la càmera de l’armari, fes fotografies a la teva família i imprimeix les fotos. Ho agrairàs d’aquí a un temps!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.