Inicio > Blog > General > Expsoció Fotogràfica dels alumnes d’iniciació a la fotografia

Expsoció Fotogràfica dels alumnes d’iniciació a la fotografia

  • by

Expsoció Fotogràfica dels alumnes d’iniciació a la fotografia

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: PERSPECTIVES QUOTIDIANES

Dels alumnes del curs d’iniciació a la fotografia de Caro Cañellas fotografia

L‘Arnau Chavarria, formador del curs, em va deixar el marrón de parlar davant de tothom, mentre ell feina aquestes magnífiques fotografies de la inauguració de l’exposició. Va ser un dia preciós on es respirava alegria i una satisfacció ben gran per la feina ben feta. Un tancament de curs com cal. 

Us poso la introducció de l’exposició que podreu veure a l’economat de Pallejà

 

El que veieu en aquesta exposició és el resultat, d’uns alumnes que els encanta la fotografia, però no dominaven la seva càmera. Al llarg de 2 mesos i mig, hem aconseguit abandonar la funció automàtica, i endinsar-nos en el meravellós món del manual. El principal objectiu d’aquest curs: que capturessin amb la seva càmera, el que tenien al cap quan veien una escena, i que el resultat fos exitós.

La fotografia, però, no només és captar imatges, sinó explicar històries, aquest és el segon objectiu del curs. En la fase final, expliquem conceptes de narrativa i composició. Creant una sèrie com a treball final de curs.

El que veieu en aquestes sèries, són les històries dels nostres alumnes, un recull d’històries familiars, de quotidianitats, de llocs familiars i d’aficions. Aquest any, a més, tenim la continuïtat d’una sèrie, que ja va ser exposada l’any passat, dues germanes ens expliquen la història dels seus avis, amb un any de diferència.

Esperem que gaudiu molt d’aquesta exposició, ja que forma part d’una evolució i un treball constant i enriquidor.

Aquesta exposició és el treball final dels alumnes del curs d’iniciació a la fotografia realitzat a Caro Cañellas Fotografia.

Organitzat i conduït per Arnau Chavarria i Caro Cañellas.

 

No us la perdeu i aneu-la a veure!

 

Fotos: Arnau Chavarria

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada