Inicio > Blog > General > Gràcies 2017

Gràcies 2017

  • by

L’any 2017 el defineixo com un any molt intens, on he après moltíssim! Vaig iniciar-lo apostant al 100% per l’estudi fotogràfic i deixant de banda el revelatge digital. Un gran pas que em feia pànic fer, però ho vaig aconseguir.
Dedicar-me exclusivament a l’estudi m’ha permès engegar moltíssims projectes, tenir un horari més flexible, per conèixer projectes bonics i formar-me.
De tots els projectes i reptes iniciats, no tots han sortit com voldria, però per sort tenim un 2018 nou per encetar i posar en pràctica tots els aprenentatges.

Gràcies 2017, no has estat un any fàcil, però veient aquest resum, em fa sentir-me molt orgullosa de tot el que he aconseguit tot i les adversitats, els dubtes i les pors.

Gràcies a tots que heu format part d’aquest gran any! He exclòs del vídeo, els cursos d’iniciació a la fotografia!, però han sigut una gran part del meu motor aquest 2017.

I si!, aquest resum es fa normalment a finals d’any i no a inicis, però a vegades una no arriba a tot, i preferia fer-lo tard i bé, que ràpid i sense expressar el que realment volia.

Gràcies família Caro Cañellas Fotografia per ser-hi!, i ajudar a superar-me dia rere dia!

2018!!! preparat que vinc!! ?

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada