M’estimo

L’amor propi,

Si em segueixes a les xarxes, ja hauràs vist que aquest mes de febrer he parlat molt d’amor propi. És un tema que fa temps que em fa run run per dins, que buscava la manera d’apropar-vos-el, de trobar-li un espai dins de la família Caro Cañellas Fotografia.

Aquí una història on m’obro en canal,

Quan jo era una nena, era molt tímida, i intentava passar desapercebuda, no molestar, portar-me bé, no dur la contraria, era una “bona nena”, pensava que era així com s’havia de ser. Fer el que “els altres” s’esperaven que havies de fer. Sobreposava el benestar dels altres al meu, i això va desencadenar que comences a crear capes i capes d’inseguretats, de pors, d’amagar-me.

Totes aquestes inseguretats afloren en la vida adulta, quan vols crear el teu propi projecte de vida, i a poc a poc, amb constància i esforç vas desempallegant-te d’aquestes capes per arribar al teu ser més pur.

Al llarg de tot aquest treball de treure capes, sempre he pensat en aquella Caro de nena, que vivia en una societat, en un entorn, on els nens, eren això nens, però semblava que no tinguessin dret a expressar-se, a dir, SER, sinó que havien de complir amb el que s’esperava d’ells.

És per aquest motiu que si un nen quan ve a l’estudi, no vol fer-se fotos, o està tímid, o no vol participar, ho trobo el més normal del món, perquè com tots necessita adaptar-se, necessita ubicar-se, necessita sentir-se segur, necessita SER. Els adults sabem gestionar aquests sentiments, els nens encara no, ha de ser l’adult que guiï el nen per portar-lo a un espai, a un sentiment on ell se senti còmode. Suposo que la meva experiència em fa empatitzar amb l’infant, i captar la necessitat que té, i portar-lo cap a terreny on se senti segur dins del que és casa meva i des d’allà començar.

Fa poc em vaig trobar amb aquesta frase: Sigues l’adult que necessitaves quan eres nen, i la vaig trobar brillant! Crec que aquest és el camí per tenir un futur més humà i conscient.

Sigues l’adult que necessitaves quan eres nen

En aquest recorregut de donar seguretat, i confiança als infants, de fer fotos a altres famílies, de conèixer projectes sobre la infància i de la importància d’acompanyar en el camí de la vida, m’he adonat, que som molts els adults, que hem hagut de conviure en una infància com la meva. Que ara som un sac d’inseguretats i prejudicis cap al nostre cos i la nostra manera de fer.

Campanya Quiérete

Per aquest motiu, vaig crear la campanya Quiérete. Una campanya on crido als 4 vents que ja està bé de tant prejudici cap a un mateix, que hem de fer callar aquest jutge intern. És una campanya de celebració de l’amor propi, és una eina per fer apujar l’autoestima i alliberar inseguretats.

Mentre preparava tota la informació que us volia donar, vaig pensar, Caro, estàs reptant a les dones, a posar-se davant d’una càmera, i si prediques amb l’exemple?

I aquí em teniu, un autoretrat en tota regla. Posar-se davant la càmera és alliberador, ESTIMAR-SE, és un acte que s’ha d’ensenyar en totes les aules i en tots els espais possibles.

I per si l’autoretrat no fora prou, hi vaig acompanyar aquest text:

M ‘ E S T I M O ⠀

Estimo la meva panxa,⠀
Estimo els meus pits⠀
Estimo la meva cel·lulitis⠀
Estimo les meves estries⠀
Estimo els meus ulls petits⠀
Estimo el meu nas gran⠀
Estimo el meu cabell fi i sense volum⠀
Estimo les meves mans,⠀
Estimo el meu cos.⠀

Posar-te davant d’una càmera és revelador, i un catalitzador d’autoestima, m’observo, em reconec, m’accepto, i M’ESTIMO, amb tots i cada un dels meus prejudicis cap al meu cos, perquè #SocMoltMesQueUnCos

Aquesta campanya és la punta d’un iceberg, d’un projecte que s’anirà fent més i més gran, perquè no només vull acompanyar infants sinó que també vull acompanyar a adults a alliberar-se d’inseguretats i pors.

Que et sembla la idea? M’acompanyes en el camí? Uneix-te al club m’estimo amb el formulari d’aquí sota.

 

També m’encantarà saber la teva opinió, pots deixar un comentari sota d’aquests formulari.

Si vols dosis d’amor propi, uneix-te al club M’ESTIMO

[contact-form-7 id="110506" title="formulari Quiérete"]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada