Sóc la Caro Cañellas la petita de tres germans i pràcticament no tinc fotos de quan era petita. Aquest és un dels motius pel qual m’he dedicat a la fotografia en família.

Em dedico a crear records per famílies, records que connectin, que transportin a èpoques dolces i intenses, records tan purs que fins i tot en podràs sentir l’olor. El que busco no és que sortiu guapus, sinó que sigueu vosaltres.

El meu mètode?
Connectar amb tu
Retrato corporativo caro canyellas 20

Gaudeixo quan connecto amb la persona que tinc al davant. M’agrada conversar, que m’expliqueu les vostres inquietuds. Impregnar-me de la vostra família. Crear un vincle. D’aquesta manera, puc captar la vostra essència. Així fotografiaré la teva família.

Com a fotògrafa sento el deure de mostrar els nens tal com són: infants en entorn d’infants. Fotografiar-los lluny dels estereotips que ens han etiquetat, de princeses model, boniques i delicades, de nens valents i actius. Els infants són pura essència i això és el que vull mostrar. Sento que és la nostra responsabilitat educar en la igualtat, lluny d’etiquetes, i la fotografia és una gran oportunitat per aquest fi. Per això la meva màxima és deixar als infants SER.

Sóc amant de l’autenticitat, la naturalitat, allò que és real, de la VIDA, així en majúscules. Una persona intuïtiva, somiadora i creativa. La fotografia és el meu canal d’expressió, em permet captar la bellesa del que em rodeja. La bellesa natural de les persones, la que ens fa particulars, la bellesa genuïna i pura, sense edulcorar-la. Gaudeixo al plasmar-la en imatges.

Sento una admiració profunda pels infants

Éssers espontànis. Autèntics. Purs.

Vols que fotografiï la teva família?

Biografia professional

Estudia fotografia a l’Escola d’Art Serra i Abella i de seguida entra a treballar a un estudi de publicitat, on fa tot tipus de fotografia de producte i és on aprèn a treballar la llum. Després de quatre anys, decideix reconduir la seva carrera cap a un vessant més social. Estudia un postgrau de fotoperiodisme i se’n va a viure tres anys a Guinea Equatorial, Àfrica. D’aquesta experiència neix el llibre Guinea Equatorial: Contrastos. Poc després del seu retorn, al 2014, obre el que és ara el seu estudi a Pallejà.

Sempre immersa en el món del voluntariat i l’associacionisme, des de ben jove va dedicar-se al món de la infància a través de l’escoltisme, fins a arribar a codirigir l’organització del seu poble i ser formadora comarcal.

Finalment, gràcies a l’estudi fotogràfic ha pogut unir els seus dos mons: els infants i la fotografia.

Ha realitzat diverses exposicions, entre elles “Guinea Equatorial: Contrastos”, “Contra viento y marea” amb Amnistia Internacional, i l’exposició col·lectiva “Bòsnia, el present després de la guerra”.

Ha publicat en diaris com La Vanguardia il·lustrant articles sobre la cultura guineana de José Tomàs Àvila Laure i Xavier Montanyà.

EL QUE DIUEN LES NOSTRES FAMÍLIES

Lia 4649

Estem encantats

Preciosesssss!!!!! Moltíssimes gràcies!!!!  Mare meva q difícil serà escollir!!

Molt bona feina Caro!!de debó q estem encantats!!! Hem fet molt bona propaganda perquè de debó que hem quedat encantats amb tot! Un petonassss!

Marta

Fotografia infantil caro canyellas 0627

Repetirem segur perquè ens ha encantat!

M’ha agradat la paciència que tens, la tranquil·litat que transmets.

Laia

Atención:

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros que analizan el uso del mismo con la finalidad de mejorar nuestros contenidos y su experiencia como usuario. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información o bien conocer cómo cambiar su configuración en nuestra

política de privacidad y cookies.